Nettikaupan ehdot

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tässä verkkokaupassa tapahtuu lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassa-sivulle. Kassa-sivulla voit täyttää tilausta koskevat yhteystietosi, valita haluamasi toimitus- sekä maksutavan ja lähettää tilauksesi. Lähetettyäsi tilauksen sinut ohjataan valitsemasi maksutavan palveluun, jossa voit maksaa tilauksesi. Maksun onnistuttua tilauksesi otetaan käsittelyyn ja saat tilausvahvistuksen, joka myös lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt tältä sivulta löytyvät palvelun ehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Toimitustavat

Postipaketti Suomeen (0€):

Tilauksesi Suomessa toimitetaan sinulle 2-3 päivässä postipakettina, joka noudetaan lähimmästä postistasi. Ilmoitus noudettavasta paketista tulee sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse. Jos tilauksesi on niin pienikokoinen että se mahtuu kirjekuoreen, toimitamme sen suoraan kirjeenä postilaatikkosi. Ei toimituskuluja!

Postipaketti muihin EU- ja Schengen maihin (8€):

Tilauksesi Euroopassa toimitetaan sinulle postipakettina, jonka kohdemaassa toimittaa paikallinen Posti. Toimitus kestää yleensä 4-5 päivää ja  tilaus noudetaan lähimmästä postistasi, mutta käytännöt vaihtuvat maittain. Jos tilauksesi on pienikokoinen ja mahtuu kirjekuoreen, toimitamme sen suoraan kirjeenä postilaatikkosi. Lähetämme sinulle sähköpostitse mahdolliset seurantatunnukset. Toimituskulut 8€.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa ostoksesi verkkopankkitunnuksilla, lompakko-palveluilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla (maksuaika 30pv) tai osamaksulla. Valitset itsellesi parhaimman maksuvaihtoehdon verkkokaupan kassalla!

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tuotteen vaihto ja palautus

Myönnämme kaikille tuotteille kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden. Halutessaan tilaaja voi vaihtaa tuotteen toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai voimme palauttaa rahat tilaajan tilille. Palautukset sovitaan tapauskohtaisesti ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@windmillskateco.com .

Tietosuoja

Rekisteröityessäsi asiakkaaksemme tai tilatessasi tuotteita nettikaupastamme keräämme ja tallennamme antamiasi tietoja järjestelmäämme. Näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakaskokemuksesi parantamiseen ja tilauksiesi käsittelyyn tässä nettikaupassa, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Ota yhteyttä

Saat meihin parhaiten yhteyttä lähettämällä sähköpostia info@windmillskateco.com tai soittamalla numeroon +358 505735813

Y-tunnus 1766981-9