Ostoskorisi on tyhjä
Tuotteet
Dekit
Renkaat
Trukit
Hardware
Laakerit
Kompliitit
Vaatteet->
Suojat
Oheistarvikkeet
Lahjakortit
ALE-tuotteet

Windmill Skatecompany

Olemme monipuolinen rullalautailun parissa puuhasteleva yritys. Omia tuotemerkkejämme ovat Windmill ja Windagram. Lisäksi tuomme maahan huolella valikoituja alan merkkejä kuten vaikkapa Lifeblood skateboards tai Portland wheelcompany. Näitä ja monia muita merkkejä voit ostaa verkkokaupastamme sekä myös jälleenmyyjiltämme.

Olemme mukana erilaisissa skeittipuisto-hankkeissa Windmill SPS (Skatepark solutions) -nimellä. Lisätietoa viimeisimmistä hankkeistamme löydät SPS-sivustolta. Jos aihepiiri kiinnostaa sinua enemmän, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme skeittareita vuosikymmenien kokemuksella ja teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi rullalautailuyhdistysten kanssa.

Nettikauppa

Toimittaminen

Tilauksesi Suomessa toimitetaan sinulle 2-3 päivässä postipakettina joka noudetaan lähimmästä postistasi. Ilmoitus noudettavasta paketista tulee sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse. On kuitenkin muutama poikkeus:

- Jos tilauksesi on niin pienikokoinen että se mahtuu kirjekuoreen, toimitamme sen suoraan kirjeenä postilaatikkosi.

- Hämeenlinnan seudulla voit valita toimitustavaksi "Linnan Pyöräverstas", jolloin noudat tilauksesi jopa jo samana päivänä Verkatehtaalla sijaitsevasta myymälästä. Myös maksu suoritetaan tällöin paikan päällä käteisellä.

Maksaminen

Maksutavat tilaukselle:

- TILISIIRTO / PANKKI- TAI LUOTTOKORTTI / PAYPAL: Saat välittömästi tilauksen jälkeen meiltä sähköpostin "Tilausvahvistus/Lasku" jossa on tiedot tilisiirtoa varten tai ohjeet korteilla sekä Paypal tililtä maksamiseen. Seuraa ohjeita. Maksamiseen tarvittavan tiedon löydät myös maksut-sivultamme. Tilauksesi toimitetaan viimeistään kun maksusi on saapunut tilillemme, mutta jos haluat nopeuttaa asiaa, lähetä meille sähköpostitse kuitti tai esim screenshot suorituksestasi osoitteeseen info@windmillskateco.com.

- POSTIENNAKKO: Tilauksesi toimitetaan sinulle 2-3 päivässä postipakettina joka noudetaan ja maksetaan lähimmässä postissasi. Ilmoitus noudettavasta paketista tulee sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse. Alle 20eur ostoksista Postiennakolla lisätään 5eur lisämaksu.

- LINNAN PYÖRÄVERSTAS: Maksat tilauksesi käteisellä noudon yhteydessä.

Muuta

Myönnämme kaikille tuotteille kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden. Halutessaan tilaaja voi vaihtaa tuotteen toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai voimme palauttaa rahat tilaajan tilille. Palautukset sovitaan tapauskohtaisesti ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@windmillskateco.com

Emme luovuta asiakastietojasi eteenpäin. Käytämme niitä ainoastaan tuotteiden toimittamiseen ja sähköpostin lähettämiseen sinulle, sekä tarvittaessa henkilökohtaiseen yhteydenottoon puhelimitse tilaustasi koskevassa epäselvyystapauksessa.

Ennen tilausta varmista, että

- Sinulla on vanhempiesi lupa tilata tuotteet, jos olet alle 18-vuotias.

- Osoite- ja yhteystietosi ovat ajantasalla.

Yhteystiedot

Saat meihin parhaiten yhteyttä lähettämällä sähköpostia: info@windmillskateco.com

Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Yritystiedot

Y-tunnus 1766981-9

Portland wheelcompany