Ostoskorisi on tyhjä
Tuotteet
Dekit
Renkaat
Trukit
Hardware
Laakerit
Kompliitit
Vaatteet->
Suojat
Oheistarvikkeet
Lahjakortit
Kuvaustarvikkeet
ALE-tuotteet

Windmill Skatecompany

Olemme monipuolinen rullalautailun parissa puuhasteleva yritys. Omia tuotemerkkejämme ovat Windmill ja Windagram. Lisäksi myymme huolella valikoituja ulkomaisia alan merkkejä kuten vaikkapa 187 Killer pads tai Portland wheelcompany. Näitä ja monia muita merkkejä voit ostaa verkkokaupastamme sekä myös jälleenmyyjiltämme.

Olemme mukana erilaisissa skeittipuisto-hankkeissa Windmill SPS (Skatepark solutions) -nimellä. Lisätietoa viimeisimmistä hankkeistamme löydät SPS-sivustolta. Jos aihepiiri kiinnostaa sinua enemmän, ota rohkeasti yhteyttä! Olemme skeittareita vuosikymmenien kokemuksella ja teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi rullalautailuyhdistysten kanssa.

Nettikauppa

Toimittaminen

Tilauksesi Suomessa toimitetaan sinulle 2-3 päivässä postipakettina joka noudetaan lähimmästä postistasi. Ilmoitus noudettavasta paketista tulee sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse. On kuitenkin muutama poikkeus:

- Jos tilauksesi on niin pienikokoinen että se mahtuu kirjekuoreen, toimitamme sen suoraan kirjeenä postilaatikkosi.

Maksaminen

Maksutavat tilaukselle:

- TILISIIRTO: Saat välittömästi tilauksen jälkeen meiltä sähköpostin "Tilausvahvistus/Lasku" jossa on tiedot tilisiirtoa varten. Seuraa ohjeita. Maksamiseen tarvittavan tiedon löydät myös maksut-sivultamme. Tilauksesi toimitetaan viimeistään kun maksusi on saapunut tilillemme, mutta jos haluat nopeuttaa asiaa, lähetä meille sähköpostitse kuitti tai esim screenshot suorituksestasi osoitteeseen info@windmillskateco.com.

- POSTIENNAKKO: Tilauksesi toimitetaan sinulle 2-3 päivässä postipakettina joka noudetaan ja maksetaan lähimmässä postissasi. Ilmoitus noudettavasta paketista tulee sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse. Alle 20eur ostoksista Postiennakolla lisätään 5eur lisämaksu.

Muuta

Myönnämme kaikille tuotteille kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden. Halutessaan tilaaja voi vaihtaa tuotteen toiseen samanarvoiseen tuotteeseen tai voimme palauttaa rahat tilaajan tilille. Palautukset sovitaan tapauskohtaisesti ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@windmillskateco.com

Emme luovuta asiakastietojasi eteenpäin. Käytämme niitä ainoastaan tuotteiden toimittamiseen ja sähköpostin lähettämiseen sinulle, sekä tarvittaessa henkilökohtaiseen yhteydenottoon puhelimitse tilaustasi koskevassa epäselvyystapauksessa.

Ennen tilausta varmista, että

- Sinulla on vanhempiesi lupa tilata tuotteet, jos olet alle 18-vuotias.

- Osoite- ja yhteystietosi ovat ajantasalla.

Yhteystiedot

Saat meihin parhaiten yhteyttä lähettämällä sähköpostia: info@windmillskateco.com

Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Yritystiedot

Y-tunnus 1766981-9

Portland wheelcompany